Kiderült, mire készül a Nógrádi ropi gyártója

agrarszektor.hu
Egymilliárd forintos beruházást tervez Miskolcon az Unió Coop - jelentette be Tóth László, az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója. Az áruházlánc új frissáru-logisztikai bázist épít a borsodi megyeszékhelyen, mivel fejlesztené a frissáru-ellátást Kelet-Magyarországon. Az Unió Coop gyártja a tradicionális Nógrádi ropogós terméket, közismert nevén a Nógrádi ropit is.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Új frissáru-logisztikai bázist épít Miskolcon az Unió Coop. Tóth László, az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója a Coop Rally harsányi állomásán elmondta: az áruházláncnál Kelet-Magyarországon megoldott a szárazáru-logisztika, a frissáru-ellátást azonban fejleszteni szükséges. Ezért a vállalat egymilliárd forintos beruházás keretein belül épít új logisztikai raktárt.  

A tervek szerint 2017-re épül fel az új bázis, és helyet kap benne a tejtermék-, valamint a hús-és henetesáru-logisztikai raktár is.A cég jelenleg 73 településen 119 üzletet működtet, és több mint 1 500 főt foglalkoztat. Az Unió Coop gyártja a tradicionális Nógrádi ropogós terméket, közismert nevén a Nógrádi ropit is. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?