Magyarország díszvendég lesz az európai csúcskiállításon

agrarszektor.hu
Magyarország a berlini "Nemzetközi zöld hét" díszvendége lesz 2017 januárjában. A kiállítás Európa legnagyobb és a világ egyik legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripari vására. Az idén rekordot dönt a Németországba irányuló magyar agrárexport.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

A kiállításon mintegy 400 ezer látogató előtt mutathatja be az ország a magyar élelmiszeripar kiválóságait, és megrendezik az agrárminiszterek éves találkozóját is - mondta Lipcsei György, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán. Magyarország már második alkalommal lesz a nemzetközi seregszemle partnerországa. A Németországba irányuló magyar agrár- és élelmiszeripari kivitel értéke elérte az 1,222 milliárd eurót, ami rekordnak számít, és mintegy 8 százalékkal volt magasabb az előző évinél.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. december 11. 13:33