Teljesen meghülyítik az embereket a kézműves sörök

agrarszektor.hu
A kézműves sörök számlájára írható, hogy az emberek egy része már nem jót inni, hanem kóstolással egybekötött jegyzetelés miatt jár bárokba - állítja a világjáró tévészakács. Szerinte persze nem rosszak a kézműve sörök, de megváltoztatják a fogyasztási szokásokat.

Tombola és értékes nyeremények az Agrárszektor 2025 konferencián!

Tombolával és értékes nyereményekkel várjuk az Agrárszektor konferencia résztvevőit az esemény 2. napjának végén! FŐNYEREMÉNY: Az AXIÁL Kft. felajánlásából a szerencsés nyertes egy Fűnyírótraktor Portland Hawk H9212RD-rel lesz gazdagabb!

Szerezze meg jegyét most még Early Bird áron a december 3-4. között megrendezésre kerülő siófoki Agrárszektor 2025 konferenciára, ahol kistermelők és fiatal gazdák most 64.900 Ft + áfa összegért vehetnek részt az év egyik legnagyobb és legrangosabb agráreseményén! 

Anthony Bourdain, a világjáró tévészakács többször kavart már vihart a műsoraival, de szerinte a leghevesebb támadásokat azért kapja, hogy általában a helyben csapolt akármilyen hideg sört választja az ételekhez, ahelyett hogy "lesétálna tíz háztömböt valami mikrofőzdéhez" - írja a 444 egy interjújára hivatkozva.

Bourdain szerint a kézműves sörök nem rosszak, de teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Könyvében, az "Ízlések: egy szakácskönyv" címűben egy San Fraciscó-i kalandját írta le, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kóstolgattak, közben jegyzeteltek.

"Ez így nincs rendjén, egy bárnak nem erről kéne szólnia" - állapítja meg. Szerint egy bárba becsípni kéne járni, nem söröket elemezni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
EZT OLVASTAD MÁR?