Teljesen meghülyítik az embereket a kézműves sörök

agrarszektor.hu
A kézműves sörök számlájára írható, hogy az emberek egy része már nem jót inni, hanem kóstolással egybekötött jegyzetelés miatt jár bárokba - állítja a világjáró tévészakács. Szerinte persze nem rosszak a kézműve sörök, de megváltoztatják a fogyasztási szokásokat.

Rangos Agrárdíjak az Agrárszektor 2025 konferencián!

Jelentkezzen vagy jelölje kollégáját, barátját, ismerősét a Portfolio Agrárdíjaira!

A decemberi Agrárszektor konferencián immár 11. alkalommal adjuk át 10 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen Ön is szeptember 15-ig!

Anthony Bourdain, a világjáró tévészakács többször kavart már vihart a műsoraival, de szerinte a leghevesebb támadásokat azért kapja, hogy általában a helyben csapolt akármilyen hideg sört választja az ételekhez, ahelyett hogy "lesétálna tíz háztömböt valami mikrofőzdéhez" - írja a 444 egy interjújára hivatkozva.

Bourdain szerint a kézműves sörök nem rosszak, de teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Könyvében, az "Ízlések: egy szakácskönyv" címűben egy San Fraciscó-i kalandját írta le, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kóstolgattak, közben jegyzeteltek.

"Ez így nincs rendjén, egy bárnak nem erről kéne szólnia" - állapítja meg. Szerint egy bárba becsípni kéne járni, nem söröket elemezni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Majd a mázsa megmondja! (x)

KWS repcehibridek: piacvezető stabilitás, modern genetika és kiemelkedő terméseredmények 2025-ben is.

EZT OLVASTAD MÁR?