Ingyenes sörkészítési program indul: így lehet rá jelentkezni

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának "Tanuljunk együtt!" szakmai programsorozata folytatódik. Szeptemberben a sörkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok. Az esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját és a piacuknak megfelelő íz- és élményvilágot, összességében pedig minőségi italt állíthassanak elő.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe - írja közleményében a kamara. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához. Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóságának "Tanuljunk együtt!" szakmai programsorozata.

Szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az eseményen a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 20 fő részvételét tudja biztosítani a kamara, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?