A magyar élelmiszeripari vállalkozásoknak szerveznek fejlesztő programokat

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága "FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!" címmel szemléletformáló üzemlátogatásokat szervez az élelmiszeripari vállalkozások számára. Első alkalommal az Eisberg cégcsoport magyarországi üzemének működésébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A "FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!" programsorozatot azért hívta életre a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága, hogy az élelmiszeripari vállalkozások széles körű tapasztalattal rendelkező cégek és szakértők segítségével ismerhessék meg a szervezetfejlesztés már meglevő jó gyakorlatait a munkaerő megtartását és motiválását, valamint a megfelelő munkakörnyezet kialakítását illetően - írja közleményében a kamara. A cél az, hogy a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudjanak szólítani, hogy a munkaszervezés észszerűbbé váljon és hogy a munkavállalók lojalitása erősödjön.

Az egyik ilyen változás következményeként a cégek vezetőinek megnövekedett a szerepe a munkaerő megtartásában is. Fel kell ismerniük, valamint realizálniuk kell a mai társadalmi elvárásokat és különböző eszközök (pl. LEAN) segítségével meg kell teremteniük a megfelelő munkakörnyezetet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázist. Az ilyen jellegű fejlesztésnek köszönhetően a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudnak szólítani, észszerűbbé válhat a munkaszervezés, továbbá növelhető a munkavállalók lojalitása. Ráadásul vállalati mérettől és termékkörtől függetlenül mindenki számára elérhető.

Az igazgatóság új, "FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!" című programsorozata első eseményén szervezetfejlesztési kihívásokkal foglalkozó üzemlátogatást szervez 2019. szeptember 17-én (kedd) az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe. Az üzemlátogatás mellett a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás ügyvezető igazgatójának előadásában megismerhetik a résztvevők a cég aktuális fejlesztési irányait, így szó lesz többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az Élelmiszeripari Igazgatóság a programon maximum 25 fő részvételét tudja biztosítani, ezért előre jelezték, hogy a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A meghívó és a regisztrációs link itt, az előadás részletesebb ismertetője pedig itt érhető el. A szervezők a korlátozott létszám miatt arra kérik az érdeklődőket, hogy vállalkozásonként csak egy főt regisztráljanak. A regisztráció a kamarai kártya bemutatásával számít érvényesnek.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?