Óriás lehetőség: ingyenes programot hirdetnek a magyar sütőipari szereplőknek
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A képzés résztvevői az elméletet gyakorlatba is átültették
Szakmai napot szervezett a kamara.
Hűtési technológiákkal ismerkedhetnek meg.
A likőrkészítés bemutatásával folytatódik a "Tanuljunk együtt!" programsorozat
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Folytatódik a kamara "Tanuljunk együtt!" programsorozata.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.