Óriás lehetőség: ingyenes programot hirdetnek a magyar sütőipari szereplőknek
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A hűtési technológiákról tart szakmai programot az Agrárkamara.
A képzés résztvevői az elméletet gyakorlatba is átültették
Szakmai napot szervezett a kamara.
Hűtési technológiákkal ismerkedhetnek meg.
A likőrkészítés bemutatásával folytatódik a "Tanuljunk együtt!" programsorozat
November közepén a rozskenyérkészítésé a főszerep
Folytatódik a kamara "Tanuljunk együtt!" programsorozata.

A húsok árát biológiai szempontok is befolyásolják, érdemes megismerkedni tehát néhány fogalommal.
A kiskerti gyümölcstermesztés sikerének egyik alapja az adott fajokon belül a megfelelő fajták kiválasztása.
Kedvező együttállás született, rég áhított fejlesztések valósulhatnak meg itthon.
Jócskán elmaradt Európai Unió agrár-élelmiszeripari kereskedelmi többlete az idei év első hét hónapjában az előző év azonos időszakához képest.
Figyelmeztetnek a szakértők: nem mindegy, mit mivel keverünk a reggeli turmixban.