Irdatlan pénzből fejleszt a csokis multicég

MTI
Mintegy másfél milliárd forintból bővíti üzemét idén a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. A fejlesztés az alkalmazotti létszám közel 10 százalékos emelésével is együtt jár.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Bővíti csongrád-bokrosi üzemét a Mars Kisállateledel Gyártó Kft., amely az édességeiről is ismert Mars csoport érdekeltségébe tartozik. A mintegy másfél milliárd forintos beruházás 70 munkavállaló felvételét teszi lehetővé, így a cég alkalmazottainak létszáma 900-ra nőhet, emellett a beszállítói kapacitást is fejlesztik - közölte a cég az MTI-vel.

A Mars Kisállateledel Gyártó Kft. értékesítéseinek nettó árbevétele 2015-ben meghaladta a 65 milliárd, 2016-ban pedig a 60 milliárd forintot, adózás előtti eredménye 2015-ben 3 milliárd, 2016-ban pedig majdnem 4 milliárd forint volt.

A Mars csaknem 35 milliárd dolláros tőkével rendelkező, globális vállalat, egyebek mellett az M&M's, a Snickers, a Twix, a Milky way, a Dove, a Pedigree, a Royal Canin és a Whiskas gyártója. A virginiai McLeanben található központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen, több mint 85 000 munkavállalóval.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?