Megállapodás a tejpiaci adatszolgáltatásért

agrarszektor.hu
Együttműködési megállapodást írt alá az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TTT). A háromoldalú kooperáció tagjai a jövőben együttesen működtetik a tejágazatra vonatkozó adatszolgáltatási rendszert.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Az együttműködési megállapodást november 14-én írta alá Velencén Juhász Anikó, az AKI főigazgatója, Oravecz Márton, a Nébih elnöke és Mélykuti Tibor, a TTT elnöke. A megállapodás lényege, hogy az idén tavasszal megjelent új szabályozással összhangban a terrméktanács korábbi statisztikai jelentésén alapuló adatszolgáltatási rendszert a felek együttesen üzemeltetik.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A kiterjesztett intézkedés célja olyan, teljes lefedettségű adatbázis létrehozása, amellyel a szakmaközi szervezet eredményesebben tudja teljesíteni az uniós és hazai jogszabályokban meghatározott, az ágazat tevékenységének szervezésére, illetve szabályozására vonatkozó feladatait. Ugyanakkor az új rendszer az elemzők, a hatóságok és a kormányzati döntéshozók számára is megfelelő hátteret biztosít.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?