Mennyibe kerül a magyar bor Kanadában? Leleplező fotó

agrarszektor.hu
Közel kétszer annyiba kerül Montrealban a magyar Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja, mint amennyiért Magyarországon meg lehet vásárolni. Míg Kanadában több, mint 6500 forintért árulják a 0,75 literes palackot, addig a Bortársaság honlapján ugyanezt a bort 3850 forintért lehet megvásárolni.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A kanadai Montrealban is nagy népszerűségnek örvendenek a magyar borok - tájékoztatta az agrárszektor.hu-t egyik olvasónk. A tokaj-hegyaljai régióban gazdálkodó Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja is megvásárolható egyes boltokban, Kanadában azonban egy 0,75 literes palackot 30,25 kanadai dollárért lehet megvenni, ami 6580 forintnak felel meg. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

 

Fotó: Gilányi Viktória, Montréal

 

Ezzel szemben Magyarországon a Bortársaság üzleteiben ugyanezért a palack borért mindössze 3850 forintot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy Montrealban közel kétszer annyiba kerül az Oremus furmintja, mint nálunk.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?