2023. március 22. szerda Beáta, Izolda

Mennyibe kerül a magyar bor Kanadában? Leleplező fotó

agrarszektor.hu
Közel kétszer annyiba kerül Montrealban a magyar Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja, mint amennyiért Magyarországon meg lehet vásárolni. Míg Kanadában több, mint 6500 forintért árulják a 0,75 literes palackot, addig a Bortársaság honlapján ugyanezt a bort 3850 forintért lehet megvásárolni.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A kanadai Montrealban is nagy népszerűségnek örvendenek a magyar borok - tájékoztatta az agrárszektor.hu-t egyik olvasónk. A tokaj-hegyaljai régióban gazdálkodó Oremus Pincészet 2016-os Mandolás Furmintja is megvásárolható egyes boltokban, Kanadában azonban egy 0,75 literes palackot 30,25 kanadai dollárért lehet megvenni, ami 6580 forintnak felel meg. 

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

 

Fotó: Gilányi Viktória, Montréal

 

Ezzel szemben Magyarországon a Bortársaság üzleteiben ugyanezért a palack borért mindössze 3850 forintot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy Montrealban közel kétszer annyiba kerül az Oremus furmintja, mint nálunk.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?