Zseniális, de megrázó: egyedi módszerrel küzd egy angol kocsma a koronavírus ellen

Zseniális, de megrázó: egyedi módszerrel küzd egy angol kocsma a koronavírus ellen

agrarszektor.hu
A világban tomboló koronavírus-járvány miatt a 2020-as év egyik legfontosabb fogalma a szociális, avagy társas távolságtartás lett. Ez, röviden és tömören az emberek egymás közti biztonságos távolságának megtartását és megtartatását jelenti, amelynek biztosítására számos érdekes, elmés, vicces és bizarr elképzelés született már. Ezek közül pedig minimum dobogós az az ötlet, amelyet egy cornwalli kocsmában valósítottak meg.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nagy-Britanniában, Cornwall megyében található St Just in Penwith városa, amelynek egyik legnépszerűbb kocsmája a Star Inn. A vendéglátóipari egység főbérlője, bár örült a kocsmák újbóli megnyitásának, némileg rossz néven vette, hogy a vendégek nem tartották be a szociális távolságtartásra vonatkozó előírásokat. Ezért egy meglehetősen drasztikus lépésre szánta el magát. A pult elé egy szabályos villanypásztort szereltetett fel, majd megfelelő módon kitáblázta azt, hogy a kerítés valódi, és mindenki legyen olyan kedves, és tartsa be a vonatkozó szabályokat, írta meg a Cornwall Live.

Johnny McFadden elmondta, hogy amíg nem szánta el magát erre a lépésre, mindenki azt csinált, amihez kedve volt, a vendégek egymás mellett támasztották a pultot és úgy általában, senki nem tartotta be a távolságtartásra vonatkozó előírásokat. A főbérlő szerint a pult elé telepített villanypásztor mindenki javát szolgálja.

A beszámolók szerint néhányan már megtapasztalhatták, milyen érzés az, ha az ember nekidől egy működő villanypásztornak. Johnny McFadden szerint a berendezés általában nem üzemel, de szükség esetén bármikor vissza lehet kapcsolni.

(Címlapkép forrása: The Square Takeaway)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 12. 09:03