Magyar üzlettársakat keresnek romániai élelmiszeripari cégek

Magyar üzlettársakat keresnek romániai élelmiszeripari cégek

agrarszektor.hu
Romániai élelmiszeripari vállalkozások magyarországi partnereket keresnek. Az egyik cég a feldolgozott húsipari termékek terén meghatározó, a másik pedig egy aprósüteményeket és kekszeket gyártó vállalkozás.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Aldis Srl. cégnek jelentős hagyománya van feldolgozott húsipari termékek (szalámi, sonka stb.) terén és mára a romániai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A cég Magyarországról importálna Romániába feldolgozatlan sertéshúst termékeik alapanyagának. Bővebben a cégről itt és itt lehet olvasni.

A Pufulete Srl. cég egy aprósüteményeket és kekszeket gyártó vállalkozás, amely magyarországi partnereket keres. Bővebben a cégről itt és itt lehet olvasni.

További információ kérhető: Románia Budapesti Nagykövetsége, Horia Mintas (economic counsellor); e-mail: budapesta.economic@mae.ro 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?