Szintet lépett a Tojásszövetség: új platformon népszerűsítik a tojásfogyasztást

Szintet lépett a Tojásszövetség: új platformon népszerűsítik a tojásfogyasztást

agrarszektor.hu
Több mint 700 ezer iskoláshoz jutottak el a legnépszerűbb magyar TikTokerek "rántottás" videói. Van olyan tojásos TikTok poszt, amit többen láttak mint az X-Faktor egy-egy adását. A Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének (Tojásszövetség) reggelizést és tojásfogyasztást népszerűsítő két éves iskolai programja, a rEGGelem a koronahelyzet miatt az iskolapadokból az internetre, pontosabban a TikTokra költözött.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Tojásszövetség 2019 tavaszán indította el a "rEGGelem" nevű országos, ismeretterjesztő programját, amely az egészséges reggelizés és a teljes értékű tojásos reggeli hasznosságára hívja fel a figyelmet. 2019-ben 15 iskolába és majdnem 4 ezer felsős diákhoz jutott el a program, most 2020 decemberében és 2021 januárjában a világhelyzethez igazodva új platformra, a TikTokra költözött a "rEGGelem", tudhattuk meg a szövetség közleményéből.

Számunkra ez egy teljesen új terep, de mivel a Tojásszövetség küldetésének érzi az edukációt, a fiatalok megszólítását, a "rEGGelem" programmal az otthon tanuló diákokoknak is szerettük volna megmutatni, hogy a reggelizés nagyon fontos

- mondta Szép Imre, a Tojásszövetség elnöke.

Az egyik legnépszerűbb magyar TikToker, Togyela Dominik elmondta, hogy nagyon örült a felkérésnek, mert az edzések miatt egyébként is sok tojást eszik, ez az egyik legfontosabb fehérjeforrása. Így teljesen testhezállónak érezte, hogy a tojásfogyasztást népszerűsítse a TikTokon. A kockás has egyik nélkülözhetetlen építőköve a tojás, ezért Togyela Dominik az egyik videóban a szokásos reggeli turmixát mutatta meg, aminek szintén kihagyhatatlan eleme. Togyela Dominik mellett Győrfi Dani és Czura Karina is részt vesznek a kampányban.

Togyela Dominik mellett Győrfi Dani és Czura Karina is részt vesznek a kampányban. A TikTokos videók ezen a linken tekinthetőek meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?