Dupla aranyat nyert egy magyar bor a világ egyik legrangosabb borversenyén

Dupla aranyat nyert egy magyar bor a világ egyik legrangosabb borversenyén

agrarszektor.hu
A mádi Juliet Victor borászat egy bora dupla arany minősítésben részesült a "SAKURA" Japan Women's Wine Awards versenyen. Ezzel megismételte tavalyi sikerét, hiszen 2019-ben ugyanezen az eseményen a Juliet Victor egy másik tétele szintén dupla aranyat nyert.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A mádi Juliet Victor borászat 2017-es BETSEK dűlőszelektált Furmintja dupla arany minősítésben részesült a "SAKURA" Japan Women's Wine Awards versenyen. Ezzel megismételte tavalyi sikerét, hiszen 2019-ben ugyanezen az eseményen a Juliet Victor egy másik tétele, az édes Szamorodni 2016 szintén dupla aranyat nyert - tudhattuk meg a borászat közleményéből.

A "SAKURA" Japan Women's Wine Awards Japán legnagyobb nemzetközi borversenye. Különlegessége, hogy az ötszázhatvan fős zsűriben kizárólag nők foglalhatnak helyet, akik borszakértők, sommelier-k, vagy a bormarketing-ágazatban, vendéglátásban dolgoznak.

Idén a vírushelyzet ellenére rekordszámú, 4562 pályamű érkezett. A kóstoló értékeléseket szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett végezték, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. A bírók és a kiszolgáló csapat megfelelő távolságban, maszkot és arcvédőt viselt. Az utazások mellőzése érdekében a bírálatot idén két helyszínen, Tokióban (8. február) és Oszakában (16. február) tartották.

A 8. SAKURA díjátadó eredményeit március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tették nyilvánossá a hivatalos honlapon. A Diamond Trophy, Special Prize Grand Prix kategória nyerteseit március 20-án teszik közzé.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31