Letarolhatja a boltokat a legújabb magyar sajt: te megkóstolnád?

Letarolhatja a boltokat a legújabb magyar sajt: te megkóstolnád?

agrarszektor.hu
Az Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft. 2003. április 30-án 23 taggal, 6,7 millió forint jegyzett tőkével és 85 millió liter tejtermelő kapacitással alakult meg Hajdú-Bihar megyében, debreceni központtal. A vállalat 2022 szeptemberében tovább bővíti sajtportfólióját, és bevezeti a Riska Gouda sajtot. A Riska Gouda sajt két kiszerelésben, a 125g-os szeletelt és a 200g-os darabolt verzióban kerül a piacra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A kezdetek óta eltelt közel 20 év alatt cégünk kiemelkedő résztvevőjévé vált a magyarországi tejtermelő és tejfeldolgozó piacnak - írja közleményében a cég. A Nyugat-Európában hagyományosan jól működő szövetkezeti modellt követik, azaz termékeiket közvetlenül a magyar tejtermelő tulajdonosaiktól érkező, minősági alapanyagból készítik. A vállalat két tejipari üzemmel rendelkezik - Székesfehérvár és Debrecen - ahol, több mint 700 magyar munkavállalónak biztosítanak munkahelyet.

A cég portfóliójának jelentős részét székesfehérvári üzemükben gyártják. Az UHT és ESL tejek mellett, tejföl, vaj, kefír, tejszín, ízesített tejek, natúr és ízesített joghurtokat készítenek. Debrecenben a hagyományos értékkel bíró rögös túrógyártás zajlik, illetve a 4,8 milliárd forintos állami támogatással megvalósult és 2018-ban átadott sajtüzemben készül a prémium minőségű Magyar Trappista sajt. Mindemellett porító üzemükben édes-, és ásványianyaggal csökkentett savóporokat, tejporokat állítanak elő. A két üzemben együttesen éves szinten közel 270 millió liter tejet használnak fel.

A portfólió nagy része a vállalat két fő márkájának - Magyar Tej és Riska - alá tagozódik be. Kiemelt figyelmet fordítanak az ételintoleranciában szenvedő fogyasztókra is, így a Riska márka alatt széles laktózmentes portfóliót alakítottak ki.

Címlapkép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?