Hatalmas siker: taroltak ezek a magyar pezsgők a 2022-es világbajnokságon

Hatalmas siker: taroltak ezek a magyar pezsgők a 2022-es világbajnokságon

agrarszektor.hu
Több magyar pezsgőt is díjaztak a 2022-es Pezsgő Világbajnokságon. Érmet nyert több tételével is a Sauska Borászat, a Kárásztelek Pezsgőpincészet, és szintén nyert a Kreinbacher egyik pezsgője. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Aranyérmes lett a Kárásztelek Pezsgőpincészet Carassia Rosé Magnum-ja az idei Pezsgő Világbajnokságon. Emellett ezüstértem nyert a pincészet pezsgő alapfajtáinak házasításából készült Carassia Classic, valamint a megjelenés előtt álló első évjáratos pezsgő, a Carassia 773 Vintage, amely future release kategóriában szerzett ezüstérmet. A “future release” versenykategóriába kizárólag megjelenés előtt álló, akár érlelési folyamatban lévő, még nem 100%-ban kész, új tételeket lehet nevezni - írja közleményében a Kárásztelek Pezsgőpincészet. 

Több tétel nyert még arany-, illetve ezüstértem a 2022-es világbajonságon. Ezüstérmes lett a Kreinbacher 2017 Extra Dry Magnum-ja (58% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 12% Furmint, 5% Juhfark (White, 13g RS)), illetve három érmet nyert a Sauska Borászat is. A Sauska NV Brut (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 8g RS)) aranyérmes lett, szintén aranyérmet kapott a Sauska NV Brut Magnum (60% Furmint, 30% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 11g RS)), a Sauska NV Rosé Brut-ot (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Pinot Noir (Rosé, 8g RS)) pedig ezüstéremmel jutalmazták. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?