2022. szeptember 26. hétfő Jusztina

Hatalmas siker: taroltak ezek a magyar pezsgők a 2022-es világbajnokságon

agrarszektor.hu
Több magyar pezsgőt is díjaztak a 2022-es Pezsgő Világbajnokságon. Érmet nyert több tételével is a Sauska Borászat, a Kárásztelek Pezsgőpincészet, és szintén nyert a Kreinbacher egyik pezsgője. 

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Aranyérmes lett a Kárásztelek Pezsgőpincészet Carassia Rosé Magnum-ja az idei Pezsgő Világbajnokságon. Emellett ezüstértem nyert a pincészet pezsgő alapfajtáinak házasításából készült Carassia Classic, valamint a megjelenés előtt álló első évjáratos pezsgő, a Carassia 773 Vintage, amely future release kategóriában szerzett ezüstérmet. A “future release” versenykategóriába kizárólag megjelenés előtt álló, akár érlelési folyamatban lévő, még nem 100%-ban kész, új tételeket lehet nevezni - írja közleményében a Kárásztelek Pezsgőpincészet. 

Több tétel nyert még arany-, illetve ezüstértem a 2022-es világbajonságon. Ezüstérmes lett a Kreinbacher 2017 Extra Dry Magnum-ja (58% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 12% Furmint, 5% Juhfark (White, 13g RS)), illetve három érmet nyert a Sauska Borászat is. A Sauska NV Brut (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 8g RS)) aranyérmes lett, szintén aranyérmet kapott a Sauska NV Brut Magnum (60% Furmint, 30% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 11g RS)), a Sauska NV Rosé Brut-ot (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Pinot Noir (Rosé, 8g RS)) pedig ezüstéremmel jutalmazták. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?