Hatalmas siker: taroltak ezek a magyar pezsgők a 2022-es világbajnokságon

agrarszektor.hu
Több magyar pezsgőt is díjaztak a 2022-es Pezsgő Világbajnokságon. Érmet nyert több tételével is a Sauska Borászat, a Kárásztelek Pezsgőpincészet, és szintén nyert a Kreinbacher egyik pezsgője. 

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Aranyérmes lett a Kárásztelek Pezsgőpincészet Carassia Rosé Magnum-ja az idei Pezsgő Világbajnokságon. Emellett ezüstértem nyert a pincészet pezsgő alapfajtáinak házasításából készült Carassia Classic, valamint a megjelenés előtt álló első évjáratos pezsgő, a Carassia 773 Vintage, amely future release kategóriában szerzett ezüstérmet. A “future release” versenykategóriába kizárólag megjelenés előtt álló, akár érlelési folyamatban lévő, még nem 100%-ban kész, új tételeket lehet nevezni - írja közleményében a Kárásztelek Pezsgőpincészet. 

Több tétel nyert még arany-, illetve ezüstértem a 2022-es világbajonságon. Ezüstérmes lett a Kreinbacher 2017 Extra Dry Magnum-ja (58% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 12% Furmint, 5% Juhfark (White, 13g RS)), illetve három érmet nyert a Sauska Borászat is. A Sauska NV Brut (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 8g RS)) aranyérmes lett, szintén aranyérmet kapott a Sauska NV Brut Magnum (60% Furmint, 30% Hárslevelű, 10% Chardonnay (White, 11g RS)), a Sauska NV Rosé Brut-ot (70% Furmint, 20% Hárslevelű, 10% Pinot Noir (Rosé, 8g RS)) pedig ezüstéremmel jutalmazták. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?