Itt a Lidl bejelentése: mostantól rengeteg élelmiszert így árulnak a boltjaikban

Itt a Lidl bejelentése: mostantól rengeteg élelmiszert így árulnak a boltjaikban

agrarszektor.hu
 A Lidl Magyarország 2023. március 06-tól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, melyek között több mint 50 alaptejtermék is helyet kapott. Az intézkedésnek köszönhetően egyes árucikkek akár 27 százalékkal olcsóbban érhetők el az áruházakban, amivel a vásárlók tovább csökkenthetik kiadásaikat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Lidl a beszállítói partnereivel történt hosszú tárgyalások, valamint a piaci változások eredményeként tovább bővíti azon termékeinek körét, melyek árát 2023 január óta csökkentette - írja közleményében az áruházlánc.

Január elsejétől közel 200 termék fogyasztói árát mérsékeltük, ami most újabb 100 árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25%-kal 749 forintra csökkent a mai naptól, az 1 kg-os kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23%-kal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent majd vásárlóink számára

- emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc kínálatában elérhető tartósan árcsökkentett termékek között szerepelnek további trappista sajtok, de megtalálható a 700 grammos Pilos laktózmentes trappista sajt is, ami az eddigi 3799 forint helyett 2999 forintba kerül, vagyis 21%-kal kell érte kevesebbet fizetni, ami különösen a speciális étrendet követő vásárlók számára jelent könnyebbséget, csak úgy, mint a szintén árcsökkentett Pilos laktózmentes szeletelt trappista sajt. Mindezek mellett olyan termékek is olcsóbbak lettek, mint a Pikok szeletelt sertés szendvics sonka, ami 549 forintos áron érhető el, vagyis 24%-kal kell érte kevesebbet fizetni, vagy a Pilos 20%-os tejföl, aminek 11 százalékkal mérséklődött az ára, így 1149 forintba kerül. Szintén jelentős mértékben, 16 százalékkal csökkentette az áruházlánc a Combino durum száraztészták (spaghetti, fusilli, penne rigate, chifferini) árát is. De olcsóbb lett többek között a Kania fűszerpaprika 10%-kal, a W5 mosogatógép tabletta ára 11%-kal lett kedvezőbb, míg a Siempre tisztasági betét 27%-kal kerül kevesebbe, de a különböző méretű és kiszerelésű Lupilu Nature pelenkáért is kevesebbet kell fizetni.

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02