Ki nem találnád, milyen hús tarolhatja le Magyarországot: te megkóstolnád?

Ki nem találnád, milyen hús tarolhatja le Magyarországot: te megkóstolnád?

MTI
Komplex gyógynövénykivonatokat tartalmazó, fokozott antioxidáns tulajdonságokkal és csökkentett tartósítószer-mennyiséggel rendelkező hústermékcsaládot fejlesztett a felgyői vágóhidat működtető Gulyás János és Társa Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) támogatásával - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A közlemény szerint a kétéves projekt csaknem 552 millió forintos költségéből mintegy 365 millió forintot a NKFIH támogatása fedezett. A vállalkozás szakemberei által kifejlesztett új termékcsalád természetes összetevőinek köszönhetően elősegíti az egészségesebb táplálkozást. A termékek mesterséges helyett természetes ízkorrektorokat - illóolajokat, köményt, babért, koriandert, fehér borsot - tartalmaznak, egyedülálló összetevőjük, a rezveratrol pedig fokozza az érfalak rugalmasságát. Ez a polifenolok közé tartozó antioxidáns vegyület a termékek eltarthatóságát is javítja. Az új készítmények fejlesztése a vállalkozás meglévő üzemében, a gyártástechnológiai átalakítása nélkül, egy kibővített biokémiai labor létrehozásával valósult meg.

EZ IS ÉRDEKELHET

Az 1886-ban emelt felgyői szélmalomnál működő, 1993-ban indult, családi tulajdonú Gulyás János és Társa Kft. húsfeldolgozással, hentesáru és húsipari termékek előállításával foglalkozik. A cég évente mintegy nyolc tonna hústerméket dolgoz fel, hagyományos receptúrák alapján 25-féle saját terméket készít, melyet részben webáruházán keresztül közvetlenül értékesít a fogyasztóknak, emellett a vállalkozás szállít kiskereskedelmi és intézményi partnereinek. A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a 41 alkalmazottat foglalkoztató cég a kistérség egyik legnagyobb munkáltatója. A vállalkozás 2021-ben 1,962 milliárd forintra növelte nettó árbevételét a 2020-as 1,799 milliárd forintról. A cég 2021-ben 157, az előző évben 105 millió forint adózott eredményt ért el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?