Mélyülő krízisben az élelmiszeripar – mi lehet a megoldás?

Mélyülő krízisben az élelmiszeripar – mi lehet a megoldás?

agrarszektor.hu
Krízisidőszakot él meg a magyar élelmiszeripar, és egyelőre nem látszik a kiút a mostani helyzetből. A Portfolio és az Agrárszektor együttműködésében július 25-én megrendezendő online Signature Klubon arra keressük a választ meghívott szakértőinkkel, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak a komoly problémákkal küzdő ágazat előtt. A rendezvényen előadásokra, majd ezt követően kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül. Az esemény zárásaként a résztvevők válaszolnak a felmerülő kérdésekre is. Az eseményen a részvétel a Portfolio Signature előfizetői program tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az utóbbi években előbb a járvány és a nyomában érkező gazdasági változások, majd az elszálló alapanyagárak, a kirívóan magas hazai élelmiszerinfláció és számos szabályozói változás, így az árstop, a kiskereskedelmet sújtó terhek és a csomagolóanyagok után fizetendő nagymértékű díjak is nehéz helyzetbe hozták az ágazatot.

A Portfolio július 25-én megrendezendő online eseményén, a Signature Klubon kiderül, hogy miképpen vette az elmúlt évek akadályait a magyar élelmiszer-feldolgozás és milyen lemaradást görget maga előtt hosszabb ideje.

Az esemény Portfolio Signature-tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken lehet megtenni. Az eseményről bővebb információ ide kattintva érhető el.

Mi az a Portfolio Signature Online Klubesemény?

A Portfolio Signature portálunk előfizetői programja, melynek keretén belül kiemelt elemzésekkel, prémium hírlevelekkel, valamint online és személyes klubeseményekkel segítjük olvasóinkat, hogy könnyebben tájékozódhassanak napjaink komplex gazdasági környezetében.

Ha még nem előfizetőnk, de részt szeretne venni a klubeseményen, akkor ezen a linken csatlakozhat a Portfolio Signature-programhoz. A havi, bármikor lemondható előfizetés díja 2 490 forint, éves tagság pedig 29 845 forintért váltható.

A program

A 2023. július 25-én online megrendezésre kerülő klubesemény programja a következő:

17:30 - 17:35
Köszöntő

Braunmüller Lajos
Az Agrárszektor főszerkesztője

17:35 – 17:55
Előadás: Az élelmiszeripar kihívásai és jövője

Éder Tamás
A Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének (FÉSZ) elnöke

17:55 – 18:15
Előadás: Mi kell ahhoz, hogy tegyünk egy lépést előre?

Hollósi Dávid
Az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója

18:15 – 18:30
Panelbeszélgetés

Beszélgetés résztvevői:

Éder Tamás
A Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének (FÉSZ) elnöke

Hollósi Dávid
Az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója

Moderátor:

Braunmüller Lajos
Az Agrárszektor főszerkesztője

18:30 – 18:45
Résztvevői kérdések, összefoglalás

Helyszín és időpont

  • Időpont: 2023. július 25. 17:30
  • Helyszín: Online, pontos részleteket a klub előtti napokban küldünk emailen

Részvételi feltételek

  • Ez a rendezvény ingyenes, de csak aktív Portfolio Siganture-előfizetéssel látogatható. A részvétel regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.
  • Ha a részvétel érdekében csatlakozna a Portfolio Signature előfizetői programhoz, azt ezen a linken teheti meg. Az előfizetésért cserébe hozzáférést kap kiemelt elemzéseinkhez, prémium hírleveleinkhez, valamint részt vehet személyes és online klubjainkon, melyeken vezető gazdasági elemzők segítségével értelmezzük a minket körülvevő világot.
  • A havonta megújuló, bármikor lemondható Portfolio Signature-előfizetés díja 2 490 forint, az éves előfizetés pedig 29 845 forintba kerül.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?