Itt a gombaszakértőket listázó online térkép

Itt a gombaszakértőket listázó online térkép

agrarszektor.hu
Új, a korábbi statikus táblázatot felváltó, ráadásul naprakész, interaktív térképpel segít a Fortissima Fungus a gombaszakértők megtalálásában minden gombagyűjtőt. Az online megoldás listázni is tud, de grafikusan is ki lehet keresni az egyes települések ellenőreit.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az őszi gombaszezon közeledtével hasznos lehet az az interaktív, térképes gombaszakellenőr kereső, ami remélhetőleg egyszerűbben használható, mint a rengetegszer hivatkozott Excel táblázat, és megfelelő segítséget tud nyújtani a legközelebbi szakemberek megtalálásában – közölte az Agrárszektorral a meglehetősen találó nevű, gombákra fókuszáló információs platform, a Fortissima Fungus.

A kereső alapját a Pest megyei Kormányhivatal táblázata biztosította, de felhasználói visszajelzések alapján az elmúlt időszakban hozzávetőleg 100 hibás, elavult adatot frissítettek a térkép készítői, így egy naprakész eszköz tud lenni a gombászok kezében annak érdekében, hogy a gombafogyasztás biztosan kellemes emlék legyen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?