2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Lázár János keményen megfenyegette a Spart

Lázár János keményen megfenyegette a Spart

agrarszektor.hu
Lázár János a Portfolio Építőipar 2024 Konferencián tulajdonképpen hadüzenetet küldött a Sparnak: mint fogalmazott, nem tűri a kormány a fenyegetéseket a Spartól, amely a "korrumpált osztrák sajtón keresztül" üzent a kormánynak. Szerinte az az élelmiszeripari vállalkozás, ami a kormánynak nem adja meg a tiszteletet, az nem maradhat Magyarországon.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A  miniszter hosszasan foglalkozott a kiskereskedelmi lánccal, többször is osztrák fűszeresként hivatkozott rá - írja a Portfolio. Lázár János egyúttal egyértelművé tette, hogy nem kiszorítani szeretné az osztrák céget és általában a külfödi multikat, hanem rászorítani őket arra, hogy tiszteljék az itteni embereket, fogyasztókat, a kormányt, az országot, ahol óriási extraprofitot termelnek.

Címlapkép forrása: MTI/Soós Lajos

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31