Hatalmas az érdeklődés: jön az év csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

Hatalmas az érdeklődés: jön az év csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

agrarszektor.hu
Hatalmas az érdeklődés az idei Agrárszektor Konferencia iránt, amelyet november 29-30-án rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az év vége csúcseseményének számító kétnapos rendezvényre korlátozott számban még kaphatók jegyek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Két hét múlva, november 29-30-án rendezi meg a Portfolio Csoport az idei Agrárszektor Konferenciáját, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agrárgazdasági szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegessége, hogy egyedülálló módon tekinti át azokat a témákat, amelyek meghatározzák az ágazati szereplők sikeres üzleti döntéseit és fejlesztési-beruházási lehetőségeit. A rendezvény többek között napirendre tűzi a rövid és hosszú távú agrártámogatási szabályozási kérdéseket, az agrárfinanszírozás aktualitásait, az agrárgazdaság befektetési irányait, illetve piacra jutási és egyéb forrásbevonási lehetőségeit.

A rendezvény részletes programjáért kattintson ide >>

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. A színvonalas szakmai tájékozódáson túl a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók névsorát ide kattintva érheti el>>

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?