Hiánypótló applikáció a piacon!

agrarszektor.hu
Megjelent az első mobil applikáció, mely összekapcsolja a termelőket a kereskedőkkel, kis-, és nagytérségi szinten egyaránt. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse az elsődleges, termelő gazdasági szektor piacra jutási lehetőségeit és a mezőgazdasági termékek sokszor rögös útját egyengesse a termelés helyszínétől egészen a bolti polcokig. A Totheshelfet az Agrotypos SA kiadó fejlesztette és tette ingyenesen elérhetővé a hivatalos App Store és Google play letöltő oldalakon. Az alkalmazás a világ valamennyi országában szabadon futtatható, egyelőre két nyelven; angolul és görögül érhető el.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A fejlesztő cég szándéka, hogy segítséget nyújtson együttműködések vagy ügyletek kezdeményezéséhez, egyszerű, gyors és közvetlen módon biztosítsa magánszemélyek és vállalkozások számára, hogy okostelefonjaikon keresztül új vásárlókat és ügyfeleket találjanak maguknak. Mezőgazdasági termelők, szövetkezetek, nagykereskedők és élelmiszer-beszállítók, brókerek, importőrök és exportőrök, egyéb ipari szereplők, szállodák és éttermek, szakácsok, élelmiszerboltok és szupermarketek térítésmentesen tölthetik fel keresett, vagy éppen eladásra kínált állati, vagy növényi eredetű, friss, vagy feldolgozott termékeiket. A keresés lefuttatható helyi és nagytérségi - akár globális - szinten egyaránt, és közvetlen kapcsolatot teremt az érdekelt vevőkkel, eladókkal.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55