Készülődnek az oroszok - Enyhítenék az embargót

agrarszektor.hu
Elutaztak az orosz állategészségügyi hatóság ellenőrei Magyarországról. A szakemberek április huszadika és harmincadika között ellenőrizték azokat a magyarországi üzemeket, amelyeket az orosz hatóság már korábban felvett az engedélyezett létesítmények listájára. A vizsgált tizenhat cég között nemcsak vöröshúsokat feldolgozó üzemek, de baromfi-és tejipari vállalatok is szerepeltek. Az eredményeket 1-2 hónapon belül véglegesítik.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Végeztek az orosz ellenőrök azzal az ellenőrzéssel, amelyet április huszadika és harmincadika között tartottak hazánkban. Olyan magyar üzemeket vizsgáltak, amelyeket az orosz hatóság már korábban felvett az engedélyezett létesítmények listájára - számol be az MTI.

Az ellenőrzés a tavalyi audithoz hasonlóan technikai jellegű volt. A vizsgálat célja az volt, hogy amennyiben az orosz fél enyhít az unióra bevezetett embargón, az engedélyezett cégek azonnal szállíthassanak Oroszországba. Az eredményeket ugyan csak 1-2 hónapon belül véglegesítik, de az orosz szakértők már elismerően nyilatkoztak a magyar hatóságok segítőkészségéről - emelte ki Bognár Lajos, országos főállatorvos, az élelmiszerlánc-biztonságért felelős helyettes államtitkár.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?