2021. szeptember 23. csütörtök Tekla

Hírek - Élelmiszer

KITE-vezér és Agrya-elnök a kamarai osztályok élén

Megalakult két új szakmai osztály a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK). A környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági, illetve a fiatal gazda és innovációs osztály február 20-án tartotta alakuló ülését. Előbbi elnöke Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója, utóbbié Weisz Miklós, az AGRYA társelnöke.
 
 

A tavaly decemberi tisztújítással átalakult az agrárkamarai szakmai osztályok rendszere - áll a NAK közleményében. Az összevonások révén a korábbi 15 helyett 9 osztály működik, amelyek közé a szántóföldi növénytermesztési és beszállító ipari, a kertészeti és beszállító ipari, az állattenyésztési és beszállító ipari, az élelmiszer-feldolgozási, az agrár- és élelmiszer-kereskedelmi, a kistermelői, együttműködés és helyi kezdeményezések, az erdő- és vadgazdálkodási, a fiatal gazda és innovációs, illetve a környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági osztály tartozik.

A környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági, illetve a fiatal gazda és innovációs osztály február 20-án, Dunaharasztiban tartotta meg alakuló ülését.

A környezeti osztály elnöke Szabó Levente, a nádudvari KITE Zrt. vezérigazgatója, míg a fiatal gazda és innovációs osztályé Weisz Miklós, az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének társelnöke lett - áll a közleményben.


Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu