Most érdemes leszokni! Durván drágul a kávé

agrarszektor.hu
A brazíliai szárazság miatt aggódnak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az év első két hónapjában Brazíliát sújtó szárazság miatt a latin-amerikai országban idén a termesztett kávé mennyisége öt éve nem látott szintre eshet a brazil kávétanács prognózisa szerint. A kávé árfolyama a szűkülő kínálat miatt a héten már több mint 10 százalékkal emelkedett.

Ismét előtérbe kerültek az év első hónapjaiban Brazíliát sújtó szárazság miatti aggodalmak, a kávé ára az utóbbi négy napban több mint 10 százalékot emelkedett. A drágulást részben a brazil kávétanácsa előző héten kiadott elemzése váltotta ki, mely szerint a januári és februári brazíliai szárazság miatt az országban termesztett kávé mennyisége 40,1-43,4 millió zsák (egy zsák 60 kg) között alakulhat, ami ötéves mélypontot jelentene.


A piaci szereplők szorosan figyelik a Brazíliából érkező híreket, mert a latin-amerikai ország a világ teljes kávétermesztésének mintegy 45 százalékát adja. Emiatt a brazíliai termeléskiesés jelentős hatással van a világpiaci árakra.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?