2021. május 16. vasárnap Mózes, Botond

Hírek - Élelmiszer

Új termékkel erősít a Borsodi: a napokban érkezik a boltokba a különleges sör

A Borsodi Sörgyár egy különleges, limitált kiadású Ale-lel idézi meg idén tavasszal a trópusi nyarat. Ez a mangó, guava és maracuja ízek kombinációjával készülő, felsőerjesztésű Borsodi Tropical Ale, ami április második felétől lesz elérhető a készlet erejéig.
 
 

A Borsodi Sörgyár idén márciusban két ale típusú sörkülönlegességgel a Borsodi Meggy Ale és a fűszeres Gyömbér Ale sörökkel bővítette tavaly bevezetett új portfólióját - írja közleményében a Borsodi Sörgyárt Kft. A termékcsalád áprilistól egy újabb felsőerjesztésű sörrel lesz gazdagabb: ez a hazai piacon egyedülálló mangó, guava és maracuja gyümölcslevek párosításából született Tropical Ale, ami limitált kiadásban lesz elérhető.

A Tropical Ale folytatja azt a merész koncepciót, ami a 2020-ban bevezetett, új portfólió többi tagját is jellemzi. Mind tartalmukban, mind külső megjelenésükben „Borsodis csavart” hoztak fogyasztóink életébe. Szerettük volna ismét meglepni azon fogyasztókat, akik folyamatosan keresik az új ízeket, hiszen minket is vásárlói kíváncsiság hajt, hogy ne álljunk meg a folyamatos fejlesztéssel  

- mutatja be a legújabb terméket Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketing igazgatója.

A Belgiumban és Nagy-Britanniában először megjelent „ale” sörök felsőerjesztéses eljárással készülnek, karakteres ízük eléréséhez pedig több típusú komlót és malátát is felhasználnak. A különleges íz és a kulináris élmény fokozásához sok esetben gyümölcsöt adnak a főzethez. A trópusi ízű sör is jól illeszkedik a Borsodi Sörgyár céljaihoz, amelyet egy hosszú távú stratégia támogat. A Borsodi Tropical Ale április második felétől lesz elérhető limitált kiadásban, a készlet erejéig a legtöbb Spar és Interspar üzletben országszerte.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu