2019. október 20. vasárnap Vendel

Hírek - Európai Unió

GAZDANet változások várhatóak

Várhatóan február 10. lesz a GAZDANet programban igényelt számítógépek megrendelésének végső határideje, az összeget pedig a pro forma számla kézhezvétele után 30 napig lehet befizetni. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásából megvalósuló Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program által meghatározott, mezőgazdasági üzemek korszerűsítése intézkedés egyik alintézkedése a GAZDANet Program.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A programhoz nyújtott támogatások részletes feltételeit a 60/2012 (VI.28.) VM rendelet tartalmazza. A támogatási határozattal rendelkező gazdálkodók a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) által működtetett megrendelő felületen nyújtják be megrendeléseiket. A beérkezett megrendelések alapján látható, hogy sok gazdálkodó a késedelmes megrendelés következményeként elvesztené támogatásra való jogosultságát, ezért a NAKVI kezdeményezte az Irányító Hatóságnál az intézkedést szabályzó rendelet módosítását.

A tervezett módosítás értelmében a megrendelés végső határideje 2013. február 10. lesz; az összeg befizetésére a gazdálkodónak a pro forma számla kézhezvételét követően 30 nap áll majd rendelkezésére. Az ÚMVP Irányító Hatósága támogatja ezen módosításokat, az intézkedés eredményesebb lebonyolítása érdekében. A rendeletmódosítás várhatóan január utolsó hetében - visszamenőleges hatállyal - lép életbe.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu