2021. szeptember 21. kedd Máté, Mirella

Hírek - Európai Unió

Új Széchenyi Terv: már három millióan voltak kíváncsi rá!

Január 14-i indulása óta közel 3 millió oldalmegtekintést regisztrált az Új Széchenyi Terv friss honlapja. A több mint 518 ezer látogatás alkalmával a hírek, pályázatok, vagy az új arculat egy-egy oldalán átlagban 6 ember időzött - olvasható az Új Széchenyi Terv honlapján.
 
 

A legnagyobb figyelem a Vállalkozásfejlesztési Programhoz tartozó pályázatokat övezi: közel 3 ezren mentették le a konstrukciókhoz tartozó kitöltőprogramokat, miközben majdnem 326 ezren voltak kíváncsiak a Vállalkozásfejlesztési Program aloldalára is.

A statisztikák szerint – a kitöltőprogramok birtokában – több mint 5600-an foglalkoznak behatóan a kitörési pontokhoz (egészségipar, zöldgazdaság-fejlesztés, tudomány-innováció, vállalkozásfejlesztés, foglalkoztatás, közlekedésfejlesztés) tartozó pályázatokkal.

A célirányos érdeklődők két hónap alatt csaknem 527 ezerszer kattintottak a Pályázatok aloldalra, közel 400 ezren pedig általánosságban voltak kíváncsiak az ujszechenyiterv.gov.hu címoldalára ebben az időszakban.

Az Új Széchenyi Terv oldalán lapozható formában megtalálható a nagy népszerűségnek örvendő Pályázati Kézikönyv, de aki szeretné kézbe venni a dokumentumot, ugyaninnen egy kattintással könnyen le is töltheti. Az érdeklődők nemcsak a pályázatokról olvashatnak a jól áttekinthető oldalon, de képes beszámolókat találnak az országjáró roadshow-ról, vagy böngészhetnek a legfrissebb hírek között is.

Az oldalon már most elérhetőek a Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei és arculati előírásai, melyet a nyertes projektgazdák sorvezetőként használhatnak majd a projektmegvalósításuk során.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu