Case IH

A Case IH egy amerikai mezőgépgyártó, amely a CNH Industrial nagyvállalathoz tartozik. A vállalat által gyártott traktorok, kombájnok és egyéb gépek jellegzetes, mélyvörös színűek.

A Case IH egy amerikai mezőgazdasági gépgyártó. 1985-ben hozták létre, amikor a Tenneco megvásárolta az International Harvester mezőgazdasági részlegének egy részét, és beolvasztotta azt J.I. A Case Company (az IH később Navistar lett). Ma a Case IH a CNH Industrial, egy amerikai-olasz vállalat tulajdonában van. A vállalat kereskedői és forgalmazói hálózatán keresztül mezőgazdasági berendezéseket, pénzügyi szolgáltatásokat, valamint alkatrész- és szerviztámogatást kínál gazdálkodóknak és kereskedelmi szereplőknek.

A Case IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat, talajművelő eszközöket, vető- és ültetőgépeket, permetezőket, teleszkópos rakodókat, valamint helyspecifikus gazdálkodási eszközöket gyárt. A traktorok teljesítménye 55-628 lóerő között mozog, a kombájnoké 312-634 lóerő között.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.