Case IH

A Case IH egy amerikai mezőgépgyártó, amely a CNH Industrial nagyvállalathoz tartozik. A vállalat által gyártott traktorok, kombájnok és egyéb gépek jellegzetes, mélyvörös színűek.

A Case IH egy amerikai mezőgazdasági gépgyártó. 1985-ben hozták létre, amikor a Tenneco megvásárolta az International Harvester mezőgazdasági részlegének egy részét, és beolvasztotta azt J.I. A Case Company (az IH később Navistar lett). Ma a Case IH a CNH Industrial, egy amerikai-olasz vállalat tulajdonában van. A vállalat kereskedői és forgalmazói hálózatán keresztül mezőgazdasági berendezéseket, pénzügyi szolgáltatásokat, valamint alkatrész- és szerviztámogatást kínál gazdálkodóknak és kereskedelmi szereplőknek.

A Case IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat, talajművelő eszközöket, vető- és ültetőgépeket, permetezőket, teleszkópos rakodókat, valamint helyspecifikus gazdálkodási eszközöket gyárt. A traktorok teljesítménye 55-628 lóerő között mozog, a kombájnoké 312-634 lóerő között.

Vissza a fogalmak listájához

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.