Blöfföl Orbán a baloldal szerint - Videó

agrarszektor.hu
2013-ra olyan változásokat ígér Orbán a magyar agráriumban, melyekre 50-100 éve nem volt példa. Az MSZP szerint ez nem más, mint puszta kommunikációs blöff.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új földtörvényről beszélt Orbán Viktor kormányfő Cegléden, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) ifjúsági tagozatának kongresszusán. A kormányfő szerint a jogszabály modern agráriumot teremt majd, francia és osztrák példákon alapuló mechanizmusok alkalmazásával akadályozza majd a külföldiek földszerzését, és a "zsebszerződésekkel kilopott földek" visszaszerzésére is sor kerül. Bejelentette továbbá a kormány döntését az öntözési hivatal létrehozásáról, mellyel új alapokra helyezik a mezőgazdasági vízgazdálkodást. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter beszédében a kormányzat fiatal gazdatársadalom iránti elkötelezettségét ecsetelte, hangsúlyozva, hogy az új uniós közös agrárpolitika nyomán minél nagyobb arányban részesedjenek a támogatásokból.

Gőgös Zoltán parlamenti képviselő közleményben reagált a szombati konferencián elhangzottakra. Az MSZP-s képviselő szerint Orbán és Fazekas szavai nem többek a kormány kommunikációs blöffjénél, hiszen a tervezett földtörvény egyáltalán nem korlátozná például a már hazánkban gazdálkodó külföldiek földszerzését, ellenben megakadályozná azoknak a fiatal mezőgazdasági szakembereknek a földhöz jutását, akik jelenleg társas vállalkozások alkalmazottjai. Hozzátette, az MSZP 2014 után felbontja a tisztességtelen szerződéseket és átlátható módon osztja szét a felszabaduló területeket a helyi gazdálkodók között.

Tekintse meg az Orbán Viktor beszédéről készült videót!

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?