Agrár-Hungarikum Konferencia Kalocsán

Agrár-Hungarikum Konferencia Kalocsán

agrarszektor.hu
2021. szeptember 10-én rendezik az Agrár-Hungarikum Konferenciát Kalocsán, a rendezvény fő témái többek között a különböző agrár aktualitások, innovációk, a fenntartható gazdálkodás, valamint a paprikatermesztés-feldolgozás és a hagyományőrzés lesznek. A megnyitó 14:00-kor kezdődik, az eseményen egészen 18:00-ig izgalmas szakmai előadások várják a résztvevőket.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Agrár-Hungarikum Konferenciát rendeznek Kalocsán 2021. szeptember 10-én a Kalocsai Színházban. A rendezvény megnyitója 14:00-kor kezdődik, az érdeklődőket egészen 18:00-ig izgalmas szakmai programokkal várják a rendezők. 

14:15-17:00-ig izgalmas szakmai előadásokat hallhatnak a látogatók, előad többek között az Agrárminisztérium, a NAK/MAGOSZ, a MATE, a Takarékbank Agrár Üzletág, az AXIÁL, a ZÖKÓ Paprikakutató Intézet, a Fajszi Paprika Manufaktúra, a BAUER, a ZFW Hortiservice Kft., valamint a CAPSICO Hungary Kft. egy-egy képviselője. Ezt követően 17:15-17:45-ig egy kerekasztal-beszélgetés várja a résztvevőket, melynek témája a fenntartható gazdálkodás, a paprikatermesztés jövője, az öntözési integráció, a precízió, illetve a generációváltás lesznek. A beszélgetésben az Agrárminisztérium, a MAGOSZ, a Mezőgazdasági Bizottság, a MATE, a NAK, a Takarékbank Agrár Üzletág, és az AXIÁL képviselői vesznek majd részt. A konferencia 18:00-kor egy okirat átadással zárul majd. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Ujvári Sándor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?