Reményvesztett gazdák adósságait fizette ki a híres bollywoodi színész

agrarszektor.hu
Több mint 500 ezer dollár értékben fizette ki egyes indiai gazdálkodók hitelét a népszerű bollywoodi színész, Amitabh Bachchan. Indiában rengeteg gazda küzd adóssággal a mezőgazdaságban, az országban ugyanis évek óta pusztít az aszály és csökken a termelékenység.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A 76 éves Amitabh Bachchan India egyik legnépszerűbb bollywoodi színésze, több mint 190 filmben játszott, és az elmúlt években több hollywoodi filmben is szerepelt - írja a www.bbc.com. A színész a közelmúltban több mint 40 millió rúpia (560 ezer dollár, mintegy 160 millió forint) értékben fizette ki az indiai gazdálkodók hitelét, és ezzel csaknem 1500 gazda adósságának kifizetéséről gondoskodott. A gazdálkodók mind abból az északi államból származnak, ahol Bachchan is született.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

Indiában a mezőgazdaságot évtizedek óta sújtja az aszály, a vízcsatornák kiszáradása, a termelékenység csökkenése és a modernizáció hiánya. Emiatt az indiai gazdák tízezrei küzdenek adóssággal, ami sok esetben a gazdálkodók öngyilkosságához vezet.A sttisztikák szerint 1995 óta legalább 300 ezer gazda vetett véget az életének. Rendszeresek atiltakozásokis,amelyeken a gazdálkodók hitelengedményeket és jobb termésárakat követelnek.

A veterán színész ugyanakkor több mezőgazdasági területtel kapcsolatban vitába is keveredett az elmúlt években. 2007-ben például a bíróság megállapította, hogy egy 90 ezer négyzetméteres telket illegálisan osztottak ki Bachchannak, aki emiatt komoly csalási vádakkal szembesült. Ezeket azonban később visszavonták, mert a színész lemondott a föld iránti követeléséről.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?