Megáll az idő: egy héten át ugyannnyi fok lesz

agrarszektor.hu
Egy fokos ingásnál se éjjel, se nappal ne számítsunk többre csütörtöktől. Gomolyfelhős, gyakorlatilag csapadékmentes, legfeljebb apró futózáporokkal tarkított időszak következik. Az utolsó táblákat is nyugalomban vághatják a kombájnok.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Ma a Dunántúlon túlnyomóan napos, gyengén gomolyfelhős, csapadékmentes idő ígérkezik. A Dunától keletre azonban a több-kevesebb napsütés mellett erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Egy-egy futó zápor legfeljebb az északkeleti megyékben fordulhat elő. Az északi szél olykor megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 30 és 33, keletebbre 25 és 29 fok között valószínű. Késő estére 18 és 25 fok közé hűl le a levegő, hajnalra 13, 19 fokig csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, főként északkeleten néhol zápor lehet. Többnyire mérséklet marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű. 

Innentől kedzve jövő hét szerdáig minden egyes nap ugyannyi lesz a maximum és minimum a hőmérséklet, legfeljebb egy-egy fok eltéréssel. A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, elsősorban nyugaton alakulhat ki zápor, zivatar.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03