Kemény időjárás jön Magyarországon: itt az előrejelzés arról, hol, mi várható

Kemény időjárás jön Magyarországon: itt az előrejelzés arról, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Szerdán egy meleg-, majd este egy hidegfront érkezik, a hidegfront mögött csütörtökön sokfelé lehetnek viharos széllökések. Átmeneti szünet után péntek délután újabb meleg-, majd éjjel hidegfront érkezik, folytatódik tehát a változékony, szeles, csapadékkal tarkított időjárás.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nincs megállás, újabb frontok érkeznek a héten. Rögtön holnap nyugat-északnyugat felől egy melegfront felhőzete borítja be az országot, és többfelé várható csapadék: északkeleten hó, havas eső, néhol ónos eső, máshol eső, zápor. Délnyugaton csak néhol eshet. Ismét nagy lesz a hőmérsékleti kontraszt: a Dunától keletre mindössze 0 és +5, míg a Dunántúl nagy részén 5 és 12 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a legmelegebb Sopron környékén lesz - írja az Időkép.

Este megérkezik a melegfrontot követő hidegfront, az addig élénk, erős délnyugati szél egyre többfelé nyugatira, majd északnyugatira fordul, csütörtökön sokfelé viharos lökések kísérhetik. A Bakonyban és a főváros környékén 80-90 km/órás lökések is lehetnek. Ezen a napon sokat fog sütni a nap, a felhőátvonulásokból csak helyenként fordulhatnak elő futó záporok. Keleten, északkeleten is megenyhül az idő, a maximumokat országszerte 5 és 12 fok között mérhetjük.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?