Mészáros Lőrinc is aranykalászos gazda

agrarszektor.hu
Aranykalászos gazdaképzésen szerzett mezőgazdasági végzettséget Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. Az agrárvégzettség az egyik lehetséges feltétele annak, hogy valaki földművesnek minősüljön és részt vehessen az állami földárveréseken.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Tolna megyében szerzett aranykalászos gazdaképesítést Mészáros Lőrinc - erről közölt riportot a Hír Televízió. Az Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasának tartott felcsúti polgármester a juhépusztai mezőgazdasági telepen vizsgázott le földművelési ismeretekből. Ugyanakkor csak a vizsgáztatás történt Tolna megyében, mivel Mészárosék Fejér megyei mezőgazdasági telepeiken készültek fel.

Az aranykalászos gazdaképzés az egyik leggyorsabb módja annak, hogy valaki mezőgazdasági képesítést szerezzen. Az agrárvégzettség pedig az egyik feltétele annak, hogy valaki földművesként regisztráltathassa magát, majd indulhasson az állami földárveréseken. Korábbi hírek szerint Mészáros Lőrinc családja összesen 1400 hektárnyi állami területre licitált eredményesen.

Az állami földértékesítések hírére nőtt azoknak a száma, akik aranykalászos gazdaképzésen vettek részt. Ezt a Hír Televízió szerint a tanfolyamok hirdetései is alátámasztják. "Szeretnél földet vásárolni, de a kérelmedet elutasítják?" - például ilyen reklámmal igyekezett jelentkezőket toborozni egy tanfolyamot indító cég.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?