Betakarítás madártávlatból: így arat a magyar

Egy korszerű kombájnnal nem csak hatékony a munkavégzés, hanem jól is néz ki, ahogy dolgozik. Az Axiál kisfilmje a levegőből mutatja meg, mit csinál egy Claas Tucano 570.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Mind a mai napig a gyerekek egyik kedvenc rajzfilmhőse Dagobert bácsi, aki temérdek mennyiségű aranyérmében veszi mindennapi fürdőjét. Nem kell se kacsának, se dúsgazdag milliárdosnak lenni mindehhez, hiszen a búzetermeléssel fogallkozók is kipróbálhatják mindezt, ha a Claas Tucano 570-es kombájnnal takarítják be a termést.

A tágas, kényelmes vezetőfülke, a többfunkciós kezelőkar, a széles vágóasztal kínálat és a VARIO asztalok csak egyikei a számos előnyöknek, amelyeket a TUCANO kínál, sőt a LEXION egyik erősségét is átvették a középkategóriába, az APS HYBRID SYSTEM-et!

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?