Csirkével ütközött a híres autóversenyző

agrarszektor.hu
Csirkével ütközött kerékpáros edzés közben Marcus Ericsson Forma-1-es autóversenyző Thaiföldön. Óránként 45 kilométeres sebességgel haladt, de kisebb sérülésekkel megúszta az esést.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Marcus Ericsson 45 km/ó-val kerékpározott a bringájával Thaiföldön, amikor kifutott elé a baromfi - ezt maga a versenyző adta hírül közösségi bejegyzésében. A Forma-1-es versenyzők körében régóta a kerékpározás az egyik legnépszerűbb edzésforma, nem meglepő tehát, hogy Ericsson is tekeréssel készült a Maláj Nagydíjra.

"Épp egy kanyarból száguldottam ki, és egyszerre ott volt előttem az útra kifutó nagy csirke. El is ütöttem" - közölte Marcus Ericsson a gphirek.hu szerint. Majd így folytatta: "Azonnal leestem az aszfaltra. A bringám kereke nyolcast kapott, jó nagy ütközés volt. Lett rajtam pár horzsolás, mázli, hogy nem tört el semmim."

Mivel Ericsson egy sporthotelben szállt meg, rögtön el tudták látni a sebeit. "Már összefoltoztak, és készen állok a Maláj Nagydíjra" - kommentálta az esetet az autóversenyző.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. alkalommal az idei év végén
Budapest Economic Forum 2022
Jön a legjelentősebb hazai makrogazdasági konferencia
Portfolio Future of Finance 2022
Új konferencia a teljes magyar pénzügyi szektor számára
EZT OLVASTAD MÁR?