Magyarországon épített gyárat a nagy német multi: mutatjuk, hol

agrarszektor.hu
A németországi székhelyű Krones Csoport a tavalyi évben indította útjára azt a nagyszabású zöldmezős beruházását Magyarországon, melynek eredményeképpen egy 40 000 négyzetméteres gyártócsarnok és egy 3900 négyzetméteres irodaház valósult meg. A Krones ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

2018-ban 54 milliárd euró volt a kereskedelmi forgalom Magyarország és Németország között, 2019 első félévében pedig már 29 milliárd euró - írja közleményében a Krones Hungary Kft. A most avatott üzem több száz új munkahelyet teremt Debrecenben és a régióban. Ralf Goldbrunner, a Krones AG igazgatótanácsának képviselője elmondta, hogy a helyszín megválasztásánál olyan fontos szempontok alapján döntöttek, mint a kiváló infrastruktúra és a logisztika, valamint a magasan képzett szakemberek. A cég közel 70 évvel ezelőtt címkegyártó gépek gyártásával kezdte meg működését. 

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Krones AG a világ vezető technológiai gyártó cége, éves szinten 14.800 tonna rozsdamentes acélt dolgoz fel, a neutraublingi raktárban több mint 170.000 különálló alkatrész áll a szakemberek rendelkezésére a gyártásokhoz. A Krones Csoportnak 90 leányvállalata és értékesítő központja van.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. október 4. 11:01