Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2020 novemberében a magyar gazdák 23,4 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2018 tizenegyedik hónapjához képest pedig közel 10 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka novemberben a John Deere volt, amelyből 59-et adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 22 darabot értékesítettek most. A népszerűségi listán harmadik a Claas, negyedik a Polaris, ötödik pedig a TGB volt az év tizenegyedik hónapjában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2020 novemberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a Polaris és a TGB voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 59-et adtak el novemberben, ami 11-el több, mint egy évvel korábban, míg New Hollandból 22 darab talált most gazdára. Claas-ból, Polarisból és TGB-ből jóval többet vásároltak most a gazdák, előbbiből 17-et, 9-el többet, mint 2019-ben, Polarisból és TGB-ből pedig egyaránt 15 darabot adtak el most novemberben. 2020 tizenegyedik hónapját tekintve, a New Hollandon kívül szinte nem volt olyan márka, amelyből ne nőtt volna most az eladások száma a tavalyi adatokhoz képest. 

December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

2020 novemberében összesen 258 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel ezelőtti mennyiséghez képest 23,4 százalékos növekedést jelent, 2019 novemberében ugyanis 209 traktor kelt el. 2018-hoz képest szintén nőtt az eladások száma idén, hiszen akkor 235 traktort adtak el, októberhez képest azonban stagnált a vásárlási kedv, hiszen akkor 257 darabot értékesítettek. Idén eddig 2783 traktor talált gazdára, a tavalyi év első tizenegy hónapjában azonban 2818, ami 1,2 százalékkal több eladott gépet jelent. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Rosta Tibor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?