Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2021 februárjában a magyar gazdák közel 14 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 második hónapjához képest pedig 27 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka februárban a John Deere volt, amelyből 54-et adtak el a hónapban, a második helyen a Solis végzett, amelyből 21 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a New Holland, negyedik a Massey Ferguson, ötödik pedig a Polaris volt az év második hónapjában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2021 februárjában az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a Solis, a New Holland, a Massey Ferguson és a Polaris voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 54-et adtak el februárban, ami 21-gyel több, mint egy évvel korábban, míg Solis-ból 21 darab, 15-tel több talált gazdára. New Holland-ból 8-cal kevesebbet, 15 darabot vásároltak most a gazdák, míg Massey Ferguson-ból 14-et, 6 darabbal többet, Polarisból pedig közel ugyanannyi traktort értékesítettek most februárban, mint 2020-ban. 

2021 februárjában összesen 240 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest 13,7 százalékkal többet jelent, 2020 februárjában ugyanis 211 traktor kelt el. 2019-hez képest ugyanakkor jelentősen nőtt az eladások száma 2021 második hónapjában, hiszen akkor 189 traktort adtak el. 2021-ben eddig 433 traktor talált gazdára, a tavalyi év első két hónapjában azonban 405, ami 6,9 százalékkal kevesebb eladott gépet jelent.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Rosta Tibor

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?