Hozzunk létre egy csendes várost, amelyben nem zavarjuk egymást kellemetlen zajjal

Hozzunk létre egy csendes várost, amelyben nem zavarjuk egymást kellemetlen zajjal (x)

agrarszektor.hu
A zaj olyan téma, mely mindenkit érint. Hatással van a fizikai és szellemi egészségre, és ezért érdekünk az, hogy elkerüljük a túlzott zajhatást. Sajnos nem sok dolgot tudunk befolyásolni körülöttünk, de az innováció és az új technológiák egyre inkább lehetővé teszik számunkra, hogy békében és csendesen éljünk együtt - akár a városban, akár a vidéken.

Mint ahogy megvan a maga szépsége a városi létnek, ugyanúgy a vidékinek is. Körbevesz minket a természet, megélhetjük a zöldellő lombok és friss fű illatának varázsát. Persze mindez nem olyan dolog, melyet készen kapunk és egész évben élvezünk. A kert, a növények mindennapi törődést igényelnek és nem mindegy, hogy azt milyen eszközzel tesszük. Mindenkinek ismerősek azok a bizonyos kellemes szombati reggelek, amikor a napfényre ébred az ember kipihenten, béke öleli körül. Ám egy pillanat alatt szertefoszlik minden, amikor a szomszéd kertben felcsendül a benzines fűnyíró hangja.

 

Erre kínálnak megoldást a Husqvarna akkumulátoros termékei, hisz miért is ne lehetne a hétvégéket és a kellemes nyári estéket szépen és csendben megélni? A halk működés miatt ezek az eszközök nagyobb szabadságot adnak, hiszen lehetővé teszik, hogy reggel korábban kezdjük vagy este később fejezzük be a munkát szomszédjaink zavarása nélkül.

Tápvezetékek, hangzavar, erőteljes rezgés és kipufogógáz nélkül gondozni az udvart igenis lehetséges! A Husqvarna akkumulátoros gépei nem csak kényelmesek és precízek, de energiatakarékosak és környezetkímélőek is: feladataikat károsanyagkibocsátás és üzemanyagfogyasztás nélkül végzik, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

 


A Husqvarna nagy gondot fordít a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra egy élhetőbb jövő reményében. Akkumulátoros gépeinek zajszintje akár 13 dB (A) -el alacsonyabb és teljesítménye nem marad el benzines társaikétól.
Cserélje le a zajos és környezetszennyező gépeket akkumulátorosra, amit Ön és szomszédjai is értékelni fognak. Csatlakozzon Ön is a Husqvarna Csendes Város kezdeményezéséhez, hogy együtt csökkentsük a zajszennyezést és élhetőbb világot teremtsünk!

Intuitív kialakítás, meggyőző teljesítmény. Husqvarna.
www.csendesvaros.hu

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?