Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2021 decemberében a magyar gazdák 12,5 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 tizenkettedik hónapjához képest pedig 25,5 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka decemberben a John Deere volt, amelyből 81-et adtak el a hónapban, a második helyen pedig a New Holland végzett, amelyből 43 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán a harmadik a Claas, a negyedik a Solis, az ötödik pedig a Kubota volt az év utolsó hónapjában.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

2021 decemberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a Solis és a Kubota voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 81-et adtak el decemberben, ami 29-cel több, mint egy évvel korábban, míg New Holland-ból 43 darab, 13-mal több talált gazdára. Claas-ból 9-cel többet, 29 darabot vásároltak most a gazdák, Solis-ból 26-ot, 19-cel többet, Kubotából pedig 18-at, 10-zel több traktort értékesítettek 2021 decemberében, mint 2020 azonos időszakában. Az eladási lista első tíz helyén többek között olyan márkák szerepelnek még, mint a Case, a Polaris, a Fendt és a Massey Ferguson. 

2021 decemberében összesen 369 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest 12,5 százalékkal többet jelent, 2020 decemberében ugyanis 328 traktor kelt el. 2019-hez képest szintén nőtt az eladott traktorok száma, akkor 294 darabot értékesítettek, 25,5 százalékkal többet, mint most. 2021-ben összesen 3335 traktor talált gazdára, 2020-ban azonban 3111 darab, ami 7,2 százalékkal kevesebb eladott gépet jelent. 2019-hez képest is nőtt az eladott traktorok száma tavaly, akkor ugyanis a 2020-as évivel szinte megegyező mennyiségűt, összesen 3112 darabot értékesítettek.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

EZT OLVASTAD MÁR?