Íme 5 ok, hogy miért szeretik a JCB rakodó tulajdonosok a LiveLink-et (x)

agrarszektor.hu
A hatékony logisztika a precíziós gazdálkodásban kulcsfontosságú. Ma már nem is csak önmagán az adaton van a hangsúly, hanem az ahhoz való hozzájutás egyszerűségén, gyorsaságán, döntéstámogató szerepének betöltésén. Ezek az igények hívták életre a JCB saját fejlesztésű alkalmazását, a LiveLink-et.

A JCB LiveLink olyan webes alkalmazás, amely használatával átláthatóbbá válnak a gép üzemeltetésével és állapotával kapcsolatos adatok. Használatával Ön hozzájárulhat a gép üzembiztonságához, csökkentheti a karbantartásra szánt időt és költséget is.

 

Íme 5 hasznos tulajdonsága a JCB LiveLink alkalmazásnak:

1. Pofonegyszerűen elérhető valós idejű információk
Akár mobiltelefonról, vagy asztali gépről, tabletről is valós idejű információkhoz juthat pofonegyszerűen. Ennek köszönhetően Ön hatékonyabban és gyorsabban tud reagálni, döntést meghozni, különösen, ha egyszerre több rakodógép munkáját kell összehangolni és optimalizálni.

2. Döntéstámogatás
Döntések meghozatalához különböző statisztikák, jelentések és összegzések állnak rendelkezésre. Ilyen eszköz a pontos üzemóra-nyilvántartás, ami a karbantartások előrejelzésében nyújthat segítséget.

3. Vagyonvédelem
Mint minden telematikai rendszer, a JCB LiveLink is külön figyelmet fordít a vagyonvédelemre. A rendszer egy riasztáson keresztül értesíti az üzemeltetőt a gép helyzetéről, hogy az mozgásban van-e, ezzel is biztosítva az illetéktelen felhasználást. Ráadásul lehetőség van virtuális kerítés létrehozására is, ahonnan, ha a rakodó "kilép", akkor az alkalmazás értesítést küld róla.

4. Proaktív szervizszemlélet
A JCB LiveLink rendszere is hozzájárul a proaktív szervizszemlélethez. A pontos üzemóra-követés által a karbantartási napló vezetése mellett információt kapunk a gépen keletkezett kritikus riasztásokról is. Ez a riasztás nagy segítséget nyújthat a diagnosztizáláshoz a szakszerviz számára, akik már felkészülten érkezhetnek egy meghibásodáshoz, így a gép a lehető leghamarabb vissza tud állni a munkába.

5. Hatékonyabb üzemanyag logisztika? Lehetséges
Fontos információt tartalmaz az üzemanyag-jelentések rendszere. Segítségével képet kaphatunk az üzemanyag- fogyasztásról, így optimalizálhatjuk a készletezést, és természetesen az üzemanyag kiszállítása is tervezhetőbbé válik.

Magyarországon a hivatalos új JCB forgalmazó a KITE Zrt. További részletekért, kedvezményekért keresse KITE gépértékesítőjét! https://www.kite.hu/kapcsolat

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. szeptember 30. 11:33