Tökéletes időzítés, amiből most előnyt kovácsolhat

Tökéletes időzítés, amiből most előnyt kovácsolhat (x)

PR
A mezőgazdasági év csúcspontja kétségtelenül mindenki számára a betakarítás, amikor a táblákon lévő termények és takarmányok formájában elnyerjük az egész évig tartó munka eredményét.  

Az aratás során a termények optimális időben történő begyűjtése biztosítja a minőségi termést, míg a bálázás lehetővé teszi a hatékony tárolást és szállítás. Ezek a műveletek kardinálisan a mezőgazdasági siker és a gazdaságos és fenntartható eredményesség szempontjából.

A német CLAAS az elmúlt évtizedekben kiváló teljesítményt és innovatív technológiákat kínál partnerei számára, melyekkel gazdaság mérettől független a legnagyobb hatékonyságot képesek elérni a növénytermesztő gazdák. A CLAAS kombájnokat világszerte elismerik megbízhatóságuk, minőségük és a precíziós munkavégzésért. A betakarítógépek és bálázók aktuális újdonságai, fejlesztései legújabb 2024-es „Betakarítás” című kiadványunkban mutatkoznak be.

Az LEXION, TRION, EVION gépcsaládok mellett a gyártó naprakész vágóasztal-palettája is bemutatkozik a 2024-es szezonra, valamint a szögletes és kör alakú bálák készítéséhez használat VARIANT, ROLLANT és QUADRANT modellek kiemelt kínálata is megtalálható a katalógusban. A szálastakarmány betakarító munkagépek, fűkaszák, rendsodrókról is számtalan friss aktuális infó megtalálható a magazinban.

A „CLAAS Betakarítás 2024” katalógus online is elérhető az alábbi linken:

ISSUU oldal

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?