2022. augusztus 15. hétfő Mária

Hírek - Gépek

Itt a bejelentés: minden eddiginél brutálisabb traktorokat dob piacra a híres gépgyártó

Örülhetnek azok az észak-amerikai gazdálkodók, akiknek extranagy teljesítményű, többszörösen összekapcsolt traktorra van szükségük, ugyanis a New Holland bejelentette, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba hozza az új T9-es, PLM (Precision Land Management) Intelligence, intuitív precíziós gazdálkodási platformmal ellátott szériáját, tudhattuk meg a cég közleményéből.
 
 

Brett Davis, a New Holland észak-amerikai divíziójának alelnöke elmondta, hogy a T9-es modellek hét teljesítménykategóriában, kerekes és gumihevederes járószerkezetes kiszerelésekben és kétféle váltómechanizmussal lesznek majd kaphatóak, amely funkciók a felhasználók minden igényét ki fogják elégíteni. A két legkisebb teljesítményű modell, a T9.435 és a T9.480 csak kerekes változatban lesz kapható, a többi traktort hernyótalpas, SmartTrax változatban is meg lehet majd vásárolni.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!
Az új T9-es széria egyesíteni fogja magában a New Holland traktorok legjobb tulajdonságait, legyen szó teljesítményről, kényelemről, hatékonyságról vagy sokoldalúságról. Ha ezeket összerakjuk a PLM Intelligence funkcióival, a legfejlettebb, legerősebb traktort kapjuk, amit a New Holland valaha is kínálni tudott a gazdáknak

– mondta Brett Davis.

A traktor kezelői hamarosan megtapasztalhatják a New Holland legújabb PLM Intelligence technológiáját, nem beszélve a többi, vadonatúj beépített irányítórendszerről, amelyek zökkenőmentes irányítást és testreszabhatóságot biztosítanak. A 10,4 incses képármérőjű IntelliView 12 kijelző gyors beállításokat és magasabb szintű funkciókat ígér, mint például a munkák és kezelők szerinti személyre szabás lehetősége, 3D-s térképek, érintőképernyős vagy kódolós navigációval, és a PLM 1 és PLM 2 előfizetések integrálásával. Mindezek mellett, a MYPLMCONNECT használatával a gazdálkodók egyszerre irányíthatják a gazdaságukat, a gépflottájukat és az adatáramlásukat. Az adatalapú agronómiai elemzések, a gépek teljesítményének optimalizálása és a biztonságos adatmegosztás mind-mind hozzájárul a befektetések nagyobb megtérüléséhez.

A termelőknek mostantól nem kell a kényelmet vagy a precíziót feláldozniuk a teljesítményért és a nyomatékért. Az ISOBUS III technológia könnyebb összeköttetést és eszközfelismerést tesz lehetővé, míg a fejlesztett eszközcsoport, a multifunkciós irányítókar és kéztámasz egyszerű, ösztönös irányítást ígér

 – mondta Ken Paul, a New Holland termékértékesítési menedzsere.

A PLM Intelligence rendszerrel megtámogatott új T9-es széria hét különböző modellből fog állni, amelyek teljesítménye a 370 lóerőtől kezdve egészen a 620 lóerőig fog tartani, osztályelső teljesítményt és nyomatékot nyújtva ezzel a kezelőiknek, emellett képesek lesznek üzemeltetni a leginkább energiaigényes eszközöket is. A vásárlók azt is eldönthetik, hogy a hagyományos Ultra Command PowerShift sebességváltót, vagy a teljesen fokozatmentes AutoCommand CVT váltóművet szeretnének-e a megvásárolandó egységbe.

A legújabb T9-es szériába tartozó traktorok FPT Cursor 9-es vagy Cursor 13-as motorral lesznek felszerelve, valamint a New Holland exkluzív ECOBlue HI-eSCR (dízel részecskeszűrő-mentes) kipufogógáz-utókezelő rendszerrel, hogy alacsonyan tartsák az üzemanyag- és karbantartási költségeket. A Comfort Ride vezetőfülke-felfüggesztés és az ergonómikus ülés sima és kényelmes vezetési élményt garantálnak, a legújabb PLM Intelligence technológiáját mindig karnyújtásnyi távolságon belül tartva.

A PLM Intelligence platformját úgy alakítottuk ki, hogy az támogassa a folyamatosan terjedő precíziós gazdálkodást, és hogy a járműveink kezelői folyamatosan az elérhető csúcstechnológiával dolgozhassanak, mondta Luke Zerby, a PLM termékértékesítési menedzsere. A fejlesztett telematikai hozzáférésének köszönhetően az új modellek tulajdonosai közvetlen, valós idejű kapcsolatban lehetnek a forgalmazójukkal, és a távoli szoftverfrissítéseknek, diagnosztikáknak és adatintegrációnak köszönhetően nemcsak a jövedelmezőségük fog javulni, de a gépeik üzemideje is.

(A cikkben felhasznált kép a The Land tulajdonát képezi.)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2022

  Az év legkiemelkedőbb agráreseménye a hazai szereplőknek!

  Sustainable World 2022

  Ismét jön a fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án!