Itt a bejelentés: minden eddiginél brutálisabb traktorokat dob piacra a híres gépgyártó

Itt a bejelentés: minden eddiginél brutálisabb traktorokat dob piacra a híres gépgyártó

agrarszektor.hu
Örülhetnek azok az észak-amerikai gazdálkodók, akiknek extranagy teljesítményű, többszörösen összekapcsolt traktorra van szükségük, ugyanis a New Holland bejelentette, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba hozza az új T9-es, PLM (Precision Land Management) Intelligence, intuitív precíziós gazdálkodási platformmal ellátott szériáját, tudhattuk meg a cég közleményéből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Brett Davis, a New Holland észak-amerikai divíziójának alelnöke elmondta, hogy a T9-es modellek hét teljesítménykategóriában, kerekes és gumihevederes járószerkezetes kiszerelésekben és kétféle váltómechanizmussal lesznek majd kaphatóak, amely funkciók a felhasználók minden igényét ki fogják elégíteni. A két legkisebb teljesítményű modell, a T9.435 és a T9.480 csak kerekes változatban lesz kapható, a többi traktort hernyótalpas, SmartTrax változatban is meg lehet majd vásárolni.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!
Az új T9-es széria egyesíteni fogja magában a New Holland traktorok legjobb tulajdonságait, legyen szó teljesítményről, kényelemről, hatékonyságról vagy sokoldalúságról. Ha ezeket összerakjuk a PLM Intelligence funkcióival, a legfejlettebb, legerősebb traktort kapjuk, amit a New Holland valaha is kínálni tudott a gazdáknak

- mondta Brett Davis.

A traktor kezelői hamarosan megtapasztalhatják a New Holland legújabb PLM Intelligence technológiáját, nem beszélve a többi, vadonatúj beépített irányítórendszerről, amelyek zökkenőmentes irányítást és testreszabhatóságot biztosítanak. A 10,4 incses képármérőjű IntelliView 12 kijelző gyors beállításokat és magasabb szintű funkciókat ígér, mint például a munkák és kezelők szerinti személyre szabás lehetősége, 3D-s térképek, érintőképernyős vagy kódolós navigációval, és a PLM 1 és PLM 2 előfizetések integrálásával. Mindezek mellett, a MYPLMCONNECT használatával a gazdálkodók egyszerre irányíthatják a gazdaságukat, a gépflottájukat és az adatáramlásukat. Az adatalapú agronómiai elemzések, a gépek teljesítményének optimalizálása és a biztonságos adatmegosztás mind-mind hozzájárul a befektetések nagyobb megtérüléséhez.

A termelőknek mostantól nem kell a kényelmet vagy a precíziót feláldozniuk a teljesítményért és a nyomatékért. Az ISOBUS III technológia könnyebb összeköttetést és eszközfelismerést tesz lehetővé, míg a fejlesztett eszközcsoport, a multifunkciós irányítókar és kéztámasz egyszerű, ösztönös irányítást ígér

 - mondta Ken Paul, a New Holland termékértékesítési menedzsere.

A PLM Intelligence rendszerrel megtámogatott új T9-es széria hét különböző modellből fog állni, amelyek teljesítménye a 370 lóerőtől kezdve egészen a 620 lóerőig fog tartani, osztályelső teljesítményt és nyomatékot nyújtva ezzel a kezelőiknek, emellett képesek lesznek üzemeltetni a leginkább energiaigényes eszközöket is. A vásárlók azt is eldönthetik, hogy a hagyományos Ultra Command PowerShift sebességváltót, vagy a teljesen fokozatmentes AutoCommand CVT váltóművet szeretnének-e a megvásárolandó egységbe.

A legújabb T9-es szériába tartozó traktorok FPT Cursor 9-es vagy Cursor 13-as motorral lesznek felszerelve, valamint a New Holland exkluzív ECOBlue HI-eSCR (dízel részecskeszűrő-mentes) kipufogógáz-utókezelő rendszerrel, hogy alacsonyan tartsák az üzemanyag- és karbantartási költségeket. A Comfort Ride vezetőfülke-felfüggesztés és az ergonómikus ülés sima és kényelmes vezetési élményt garantálnak, a legújabb PLM Intelligence technológiáját mindig karnyújtásnyi távolságon belül tartva.

A PLM Intelligence platformját úgy alakítottuk ki, hogy az támogassa a folyamatosan terjedő precíziós gazdálkodást, és hogy a járműveink kezelői folyamatosan az elérhető csúcstechnológiával dolgozhassanak, mondta Luke Zerby, a PLM termékértékesítési menedzsere. A fejlesztett telematikai hozzáférésének köszönhetően az új modellek tulajdonosai közvetlen, valós idejű kapcsolatban lehetnek a forgalmazójukkal, és a távoli szoftverfrissítéseknek, diagnosztikáknak és adatintegrációnak köszönhetően nemcsak a jövedelmezőségük fog javulni, de a gépeik üzemideje is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?