2020. július 8. szerda Ellák

Hírek - Gépek

Jövőre jön a John Deere legokosabb kombájnja

Új tagokkal bővül a John Deere S-sorozatú kombájncsaládja. Eddig is a legnagyobb kapacitású betakarítógépek tartoztak ide, mostantól viszont a „legokosabbak” is. Az S700-as széria darabjainál szinte minden beállítási és kalibrációs műveletet automatizáltak.
 
 

A John Deere S600-as kombájnszériája 2012-ben került piacra. Ezek továbbfejlesztett változata lett az S700-as sorozat, amelyet 2018-tól kezdenek el árusítani. Négy modell tartozik majd bele, az S760, S770, S780 and S790 változatok elsősorban lóerőben és ürítési teljesítményben térnek el egymástól.

A S-széria innovatív megoldásai közé tartozott már eddig is a változtatható terményáramú rotor. A vezetőfülke a John Deere nagyobb traktoraiban és önjáró permetezőiben is alkalmazott érintőképernyős monitort, valamint CommandARM kezelőpultot is tartalmazza. A tervezők számos beállítási és kalibrációs műveletet automatizáltak úgy, hogyy a kombájnok könnyen kezelhetők maradjanak.

A John Deere 1911 óta gyárt kombájnokat, és egy évszázad alatt több mint 1,1 millió darabot értékesített. A világ gabonatermésének csaknem felét ma ezek a betakarítógépek aratják le.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu