Nagyot robbantott a John Deere: meglepő csavarral turbóznák fel a gépeiket

Nagyot robbantott a John Deere: meglepő csavarral turbóznák fel a gépeiket

agrarszektor.hu
Új GPS antennát mutatott be a John Deere. A StarFire 7000 a nagy amerikai mezőgépgyártó szerint további hardverek nélkül is megkönnyíti az RTK pontosság elérését.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Noha már több mint két évtizede tart a 21. század, az RTK korrekciós jelszolgáltatás és annak pontossága sok gazdálkodó számára még mindig elérhetetlenül drága. A John Deere a napokban bejelentett StarFire 7000-es antennájával ez a lehetőség jóval elérhetőbbé válhat, mivel ez a berendezés egy új korrekciós jelet használna: a StarFire RTK-t. A korrekciós jel aktiválásához csak egy John Deere fizetett lincensz szükséges - olvasható a Future Farming oldalán.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A StarFire korábbi verzióihoz hasonlóan ez az antenna alapértelmezés szerint az SF1 korrekciós jellel működik. A StarFire 7000 vevőegység az európai Galileo, a kínai BeiDou és az orosz Glonass hálózatok jeleit egyaránt tudja kezelni, ami szintén hozzájárul a helymeghatározás pontosságához. Ebből kifolyólag a fák vagy épületek kevésbé akadályozzák a jelet.

Az új antenna gyárilag választható opció lesz valamennyi új John Deere gép esetében, de a későbbi telepítéshez külön egységként is kapható lesz. A StarFire 7000 még a 2023-as betakarítási időszak előtt elérhető lesz az amerikai X sorozatú kombájnokhoz. Ami pedig az utólagos felszerelést illeti, az antenna 2022-23 telére várható. Az antenna európai elérhetőségét illetően még nincsenek információk.

Az új antenna a korábbi StarFire 6000 helyettesítőjeként tekinthető. A StarFire 7000 a John Deere régebbi traktoraival és gépeivel is képes kommunikálni. A lopások visszaszorítása érdekében az antenna két felhasználói szintre programozható pin kóddal is fel lesz szerelve.

(Címlapkép forrása: John Deere)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?