2021. április 16. péntek Csongor

Hírek - Gépek

Magyarországon épített gyárat a nagy német multi: mutatjuk, hol

A németországi székhelyű Krones Csoport a tavalyi évben indította útjára azt a nagyszabású zöldmezős beruházását Magyarországon, melynek eredményeképpen egy 40 000 négyzetméteres gyártócsarnok és egy 3900 négyzetméteres irodaház valósult meg. A Krones ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat.
 
 

2018-ban 54 milliárd euró volt a kereskedelmi forgalom Magyarország és Németország között, 2019 első félévében pedig már 29 milliárd euró - írja közleményében a Krones Hungary Kft. A most avatott üzem több száz új munkahelyet teremt Debrecenben és a régióban. Ralf Goldbrunner, a Krones AG igazgatótanácsának képviselője elmondta, hogy a helyszín megválasztásánál olyan fontos szempontok alapján döntöttek, mint a kiváló infrastruktúra és a logisztika, valamint a magasan képzett szakemberek. A cég közel 70 évvel ezelőtt címkegyártó gépek gyártásával kezdte meg működését. 

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Krones AG a világ vezető technológiai gyártó cége, éves szinten 14.800 tonna rozsdamentes acélt dolgoz fel, a neutraublingi raktárban több mint 170.000 különálló alkatrész áll a szakemberek rendelkezésére a gyártásokhoz. A Krones Csoportnak 90 leányvállalata és értékesítő központja van.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu