Magyarországon épített gyárat a nagy német multi: mutatjuk, hol

agrarszektor.hu
A németországi székhelyű Krones Csoport a tavalyi évben indította útjára azt a nagyszabású zöldmezős beruházását Magyarországon, melynek eredményeképpen egy 40 000 négyzetméteres gyártócsarnok és egy 3900 négyzetméteres irodaház valósult meg. A Krones ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

2018-ban 54 milliárd euró volt a kereskedelmi forgalom Magyarország és Németország között, 2019 első félévében pedig már 29 milliárd euró - írja közleményében a Krones Hungary Kft. A most avatott üzem több száz új munkahelyet teremt Debrecenben és a régióban. Ralf Goldbrunner, a Krones AG igazgatótanácsának képviselője elmondta, hogy a helyszín megválasztásánál olyan fontos szempontok alapján döntöttek, mint a kiváló infrastruktúra és a logisztika, valamint a magasan képzett szakemberek. A cég közel 70 évvel ezelőtt címkegyártó gépek gyártásával kezdte meg működését. 

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Krones AG a világ vezető technológiai gyártó cége, éves szinten 14.800 tonna rozsdamentes acélt dolgoz fel, a neutraublingi raktárban több mint 170.000 különálló alkatrész áll a szakemberek rendelkezésére a gyártásokhoz. A Krones Csoportnak 90 leányvállalata és értékesítő központja van.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?