Csányi cége olyan kitüntetést kapott, ami senki másnak nincs

agrarszektor.hu
"Elkötelezetten a környezetért" elnevezésű díjakat nyert a közelmúltban a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő nádudvari KITE Zrt. A hazai agrárintegrátori piacot vezető cég tájékoztatója szerint e díjakkal egyedül a KITE-t tüntették ki nem csak Magyarországon, hanem az egész EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) szektorban is.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A KITE Zrt. első alkalommal nyújtott be idén pályázatot az Environmental Respect Awards nemzetközi programra, az elnyert díjakat pedig Magyarországon a közelmúltban adták át - közölte a társaság. A cég tájékoztatása szerint nem csak az EMEA szektor regionális “Elkötelezetten a környezetért" díját hozták el, hanem a magasabb elismeréssel járó EMEA “Elkötelezetten a környezetért" Tiszteletbeli Nagykövete címet is ők érdemelték ki értékesítési politikájukkal. Mintegy 290 résztvevő értékesítő közül választották ki a KITE-t.

A program abból a célból jött létre, hogy felhívja a figyelmet az agrokemikáliák forgalmazása során a jó termékkövetésre, a kereskedőket és viszonteladókat biztonságos üzleti gyakorlatra ösztönözze és elősegítse a környezettudatos felhasználás terjedését. Emellett a programmal elismerik azokat a műtrágya- és növényvédőszer-kereskedőket, akik a környezet védelme mellett környezettudatos módon folytatják üzleti tevékenységüket. A kezdeményezést 27 éve indította útjára két szakmaközi, nemzetközi szervezet az AgriBusiness Global és a CropLife, a Meister Media Worldwide közreműködésével, valamint a DuPont támogatásával.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?