Búzafajták hektáronként 10 tonna felett

agrarszektor.hu
Publikálta őszi búza fajtáinak kísérleti terméseredményeit az agrárintegrációs piacon vezető szerepet betöltő nádudvari KITE Zrt. A cég fajtái 10 tonnát megközelítő, vagy azt meghaladó hektáronkénti terméseredményeket hoztak.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Hektáronként 10,9 tonnás termésátlagot ért el a KITE fajtasorába tartozó, legnagyobb termést hozó búzafajta a cég által közölt adatok szerint. A nádudvari vállalat most publikálta bemutatott őszi kalászos fajtáinak/hibridjeinek terméseredményeit.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

A KITE adatai szerint a fajtasor tagjai 10 tonnát megközelítő, vagy azt meghaladó hektáronkénti termést hoztak. A bemutatott fajtasor bőtermő és járóbúzákat, illetve egy tritikálé fajtát tartalmazott.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?