Búzafajták hektáronként 10 tonna felett

agrarszektor.hu
Publikálta őszi búza fajtáinak kísérleti terméseredményeit az agrárintegrációs piacon vezető szerepet betöltő nádudvari KITE Zrt. A cég fajtái 10 tonnát megközelítő, vagy azt meghaladó hektáronkénti terméseredményeket hoztak.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Hektáronként 10,9 tonnás termésátlagot ért el a KITE fajtasorába tartozó, legnagyobb termést hozó búzafajta a cég által közölt adatok szerint. A nádudvari vállalat most publikálta bemutatott őszi kalászos fajtáinak/hibridjeinek terméseredményeit.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

A KITE adatai szerint a fajtasor tagjai 10 tonnát megközelítő, vagy azt meghaladó hektáronkénti termést hoztak. A bemutatott fajtasor bőtermő és járóbúzákat, illetve egy tritikálé fajtát tartalmazott.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?